Projecte Racons del Pati d'Infantil 2021

Dins del projecte en curs Racons per al pati d’Infantil (el més votat a l’assemblea de novembre de 2020), l’AMPA ha adquirit o fabricat diversos materials per a la creació de racons de calma, d’exploradors, d’art, de música i de construcció, amb l’objectiu que siguin una extensió de les activitats i la pedagogia de l’aula al pati.

Vols veure aquests nous materials?

Racó musical

La família de la June i la Flora ha creat aquest impressionant i divertit racó musical amb exòtics instruments musicals com a bongos, *güiro, *calimba de pal, piano, clau, panderos, platerets, tubófon, canjo i cortina. Vols veure-ho detalladament? Mira-ho en aquest vídeo.

Decoració exterior

Amb ajuda de diverses famílies i en tres jornades enllacem més de 1.000 metres de cintes de colors en 30 metres de corda per a decorar els arbres del pati d’infantil. Els nens que van voler participar van gaudir molt l’activitat, i el resultat va quedar realment bonic.

Espai de calma

Racó de calma

Utilitzant dos cèrcols de gimnàstica i 400 metres de cinta de ras creem dos espais de calma on els nens podran jugar a aparèixer i desaparèixer, amagar-se i trobar-se.

Tres famílies van participar en la seva elaboració, juntament amb els seus fills, i a més d’aconseguir un racó acolorit i suau, els nens van aprendre a mesurar, tallar i enllaçar les cintes, seguint els colors del arc de Sant Martí.

Racó d'exploradors

S’han adquirit peces de construcció per a jugar en exteriors, llibres d’animals, figures d’insectes, lupes i i altres elements per a jugar i descobrir el món dins del pati.

Kit exploradores
Racon construcciones

Racó de construccions

L’AMPA ha adquirit un joc de contruccions per a exteriors i un altre de construcció de casetes i caus perquè els nens els puguin usar fora de les classes.

Racó d'art

Pissarres de fusta, un teler, un maletí de fusta per a portar pintures, rotllos de paper per a dibuixar, el joc LandArt… Nous materials per a connectar als nens amb l’art i la natura.

Racon arte

Mobles d'emmagatzematge

Per a guardar els materials dels diferents racons i tenir els espais ordenats i llestos per a jugar de nou.

L’escola ha elaborat un vídeo que ens ha encantat i ha penjat en ClassDojo. Aquí pots veure què bé han col·locat i distribuït tots aquests materials nous, com han transformat els porxos de les classes i com els gaudeixen els nostres fills.
Gràcies a tots! Tots fem Garigot!