Ajuda'ns en el projecte Racons del Pati Infantil

Dins del projecte en curs “Racons per al pati d’Infantil” (el més votat en la passada assemblea de novembre), l’AMPA està adquirint o fabricant diversos materials per a la creació de racons de calma, d’exploradors, d’art i de construcció, amb l’objectiu que siguin una extensió de les activitats i la pedagogia de l’aula al pati.

Però per a altres elements que també ens fan falta, hem preferit preguntar a les famílies per si alguna vol desprendre’s o li sobra algun d’ells. En concret busquem:

Materials de segona mà:

Gespa artificial

Per a crear espais de lectura en els porxos de les classes. Si tens una secció de gespa artificial usada que ja no vulguis, contacta amb nosaltres. Una secció petita de 1m o més ja podria canviar l’aspecte de l’exterior de les classes. Si és més gran, millor!

Butaques infantils d'exterior o puffs

També per al racó de lectura, busquem puffs o seients còmodes infantils i d’exterior. Si tens algun en bon estat que ja no vulguis, escriu-nos!

Llibres i contes de naturalesa

Tant per al racó de lectura com per al racó d’exploradors, contes en bon estat per a descobrir la naturalesa.

Mobles d'emmagatzematge

Per a guardar els materials dels diferents racons

I si ets manetes... t'animes a construir una Pissarra de metacrilat?

Per al racó d’art, si tens una pissarra de metacrilat que ja no usis o ets manetes i t’atreveixes a fabricar una similar a la de la imatge, digues-nos-ho!

Aquí pots veure un exemple de com es pot construir una.

Si vols participar en aquest projecte, tens algun material dels quals necessitem o ets manetes i t’atreveixes a fabricar la pissarra de metacrilat… Benvingut! Escriu-nos a pati.ampa.garigot@gmail.com o per whatsapp al 655311735 (*Johanna).

Gràcies per la teva ajuda!

Materials de segona mà per al projecte Racons del Pati d’Infantil